وبلاگ تفریحی پرستوی مهاجر
بهترین وبلاگ تفریحی و سرگرمی مهاجرین افغانی (پرستوی مهاجر)

ازدواج امر مقدسی است که در تعالیم اسلامی بر آن تاکید فراوان شده است  اما در دوران کنونی به دلایل مشکلات روزافزون، ازدواج خود به یکی از دغدغه های بزرگ در جامعه اسلامی بدل شده است که در صورت ادامه این روند و عدم رفع موانع موجود خطرات بزرگی جوانان ما را تهدید خواهد کرد. برای ترویج ازدواج مبتنی بر آموزه های دینی و اسلامی یک بسیج همگانی اجنماعی لازم به نطر می رسد.

نمونه بارز برگزاری ازدواج های ساده و بی آلایش اما سرشار از معنویت که می تواند پایه گذار یک خانواده سالم باشد، را می توان در  مراسم ازدواجهایی جست و جو کرد که حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری از سال ۱۳۶۴ تاکنون برگزار کرده است؛ از مراسم ازدواج خواهران ایشان گرفته تا فرزندان که همگی در کمال سادگی و معنویت برگزار شده است.
در شب میلاد پربرکت حضرت زینب(س) مراسم  ازدواج دو تن دیگر از فرزندان حجت الاسلام والمسلین حسینی مزاری رییس مرکز فعالیتهای  سیاسی-فرهنگی تبیان در  مشهد برگزار شد که خود ترویج فرهنگ سالم ازواج آسان و به دور از تجمل بود.

پدر  دو داماد طی سخنانی اظهار داشت:"هر مقدار ازدواج های فرزندان ما سهل و ساده باشد مطمئن باشید که آنها در زندگی خود خوشبخت می شوند و در غیر این صورت زندگی ما و فرزندان مان با مشکلاتی روبرو خواهد شد".

حسینی مزاری در ادامه تصریح کرد:"متاسفانه بعضی افراد می گذارند که دختر شان دوست پسر داشته باشد و یا به فساد و فحشا کشیده شود؛ ولی حاضر نمی شوند مطابق احکام اسلامی زمینه ازدواج آسان فرزندان شان را مهیاکنند، این مشکلی است که جامعه مسلمان ایرانی و افغانی را درگیر خود کرده است".
وی به هزینه های هنگفت مراسم ازدواج در افغانستان اشاره کرد و بیان داشت که امروزه مراسم عروسی با مخارج چند ده هزار دالری و با حرکات غیر اسلامی برگزار می شود که متاسفانه بعضی اشخاص صاحب نام، دست به برپایی این چنین مراسم می زنند که در شأن آنها نیست.
نماینده تام الاختیار آیت الله العظمی مکارم شیرازی در امور افغانستان، به جایگاه والای روحانیت در جامعه  اشاره کرد و گفت:"علما و روحانیت در بین مردم از جایگاه خوبی برخوردار اند و می توانند از این جایگاه استفاده کرده و مشکلات ازدواج جوانان را رفع نمایند و باید برای این کار از ازدواج فرزندان خود شروع کنند". 

در ادامه این مراسم همچنین حجت الاسلام سید محمد هاشمی؛ مسئول دفتر نمایندگی آیت الله العظمی مکارم شیرازی در افغانستان" ویژه مهاجرین" به بررسی شخصیت والای حضرت زینب کبری(س) پرداخت و گفت:"امام علی(ع) خطاب به دختر خود حضرت زینب(س) می فرماید: دخترم تو زینت پدر هستی".
این کلام روشن است که این به خاطر علاقه پدر و فرزندی نیست؛ بلکه ناظر و دلالتی بر جایگاه بسیار بالای این بزرگ بانوی اسلام است و ائمه معصومین بارها تکرار کرده اند که بعد از حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیت و رفتار حضرت زینب(س) نمونه و الگوی کامل زنان عالم می باشد.
هاشمی با اشاره به اینکه ازدواج، امر و پیوند مقدسی در نزد خداوند است و بیان داشت:"طبق آیات قرآن عظیم الشان، خداوند آنهایی را که اقدام به ازدواج می کنند به لطف و عنایت خاصه خود بشارت داده است؛ پس می بینیم این امر چه جایگاهی در نزد خدواند داراست".
وی در ادامه به موانع موجود بر سر راه امر ازدواج پرداخت و بیان داشت که در یک نگاه اجمالی یکی از مهم‌ترین موانع بر سر راه این امر، سنت های غلط اجتماعی و رسوم احمقانه ای است که نه تنها هیچ مبنای اسلامی و دینی ندارند؛ بلکه با هیچ عقل و خردی نیز قابل سازگار و قابل توصیف نیست. 

حجت الاسلام هاشمی تاکید کرد که برای حل این موانع، دو کار باید صورت بگیرد؛ یکی گفتار است که باید علما در سطح جامعه با گفتار خود ازدواج آسان را ترویج کنند و دیگری که مهم تر است، قدم های عملی در این مورد است در سطح جامعه که مشاهده نمی شود که همان، عمل خانواده ها به این گفتار علما می باشد.

در این مراسم باشکوه و معنوی، سید محمدحسین حسینی واعظی؛ یکی از مسئولین مؤسسه سیاسی-فرهنگی تبیان نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و عنوان داشت که اجرای جشن عروسی فرزندان مان در مناسبت های اسلامی، تاثیرات فراوانی از جمله ایجاد خوشبختی و معنویت در زندگی عزیزان مان دارد و نوعی تعظیم شئون دینی می باشد.

حسینی واعظی با بیان اینکه "ما باید در مراسم ازدواج فرزندان مان بیشتر به یاد خدا و معارف اهل بیت باشیم" بیان داشت که توسل و ارتباط با اهل بیت(ع) در شادی و سرور باید همان جایگاهی را داشته باشد که در غم و گرفتاری دارد که این باعث می شود کمال معنوی ارتباط عمیق با خدا و مکتب اهل بیت برقرار شود.

وی با تاکید بر اینکه ازدواج سنت پیامبر است و باید زنده نگه داشته شود، گفت:"ما باید کاری نکنیم که با رفتار ناپسند خود این امر مقدس و سنت پیامبر را به بدعت تبدیل کنیم که متاسفانه امروزه انحرافات گوناگونی بین مردم ما در برپایی ازدواج ایجاد شده است".

مسئول تبلیغات مؤسسه سیاسی-فرهنگی تبیان در فرجام، پیام پیوندهای سنتی و ساده را اشاعه فرهنگ اهل بیت و پیروی از آن بزرگواران دانست.

شایان ذکر است که در خاندان حسینی مزاری از سال ۱۳۶۴ ازدواج خواهران و دختران ایشان با حداقل مصرف صورت گرفته است. 

شایان ذکر است که در متن کارت دعوت این مراسم نگاشته شده بود:"این عزیزان جهت مبارزه با سنت های غلط، به جز مراسم کوچک و بی تکلف عقد، جشن شیرینی خوری برگزار نکردند و محافل پیش خوری، خویش خوری و پاتختی برگزار نخواهند کرد و در برپایی این مراسم نیز عطای تالار را به لقایش بخشیده، صرف هزینه سنگین برگزاری مراسم گسترده را به صلاح ندانسته، اقدام به برپایی محفل بی آلایش و محدود کردند؛ تا الگویی برای سایرین و عاملی برای فراهم شدن تسهیلات بیشتر ازدواج فراراه سایر جوانان مسلمان باشد".
 





ارسال توسط علیرضا احمدی

 

تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟

اگر چند سال از ازدواج‌تان گذشته، با این آزمون می‌توانید به سالم بودن آن پی ببرید یا اینکه متوجه شوید زندگی مشترک شما دچار چه مشکلاتی است و باید چه کنید.

یک ازدواج سالم فواید زیادی از نظر روحی و روانی و همچنین سلامت فیزیکی برای طرفین دارد.

ezj تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟

 

بسیاری از روانشناسان در ارزیابی ازدواج‌های سالم تعداد زیادی از ویژگی‌ها و مهارت‌های افرادی را که توانسته‌اند رابطه موفق، متعادل و رضایتبخشی را اداره کنند، شناسایی کرده‌اند که عبارتند از:…

1) افرادی با  فلسفه زندگی سالم و ایده‌‌‌آل‌های واضح و روشن در رابطه مشترک هم موفق‌تر هستند.

۲) افرادی که در خانواده‌هایی با عشق و احترام بزرگ شده‌اند در زندگی زناشویی نیز این دو عنصر را بهتر و بیشتر در جریان زندگی قرار می‌دهند.

۳) کارهـــای مـورد علاقــه و فعالیت‌های مناسب و لذتبخش را با هم انجام می‌دهند.

۴) از بودن در کنار هم لذت می‌برند.

۵) در عین نزدیک بودن به هم دارای استقلال فردی هستند.

۶) از موفقیت‌هــای یکدیگـــر خوشحال می‌شوند و به یکدیگر افتخار می‌کنند.

۷) به شغل و کار و علایق یکدیگر احترام می‌گذارند.

۸)  در تصمیمات از یکدیگر کمک می‌گیرند و آنها را با هم در میان می‌گذارند.

۹)  مسئولیت کارها و رفتارهای خود را می‌پذیرند.

۱۰)  سعی می‌کنند با مشکلات مالی که پیش می‌آید به طور منطقی کنار بیایند.

۱۱)  از ضعف‌های خود آگاه هستند و سعی در رفع آنها دارند.

۱۲) از ورزش، تغذیه، خواب و فعالیت‌های سالم در طول روز بهره می‌گیرند.

۱۳)  تا جایی که می‌توانند نق زدن،‌ غر زدن، طعنه زدن، بحث و مشاجره کردن را محدود می‌کنند.

۱۴) سعی می‌کنند از حرف زدن با یکدیگر لذت ببرند حتی زمانی که اختلاف نظر دارند.

۱۵) سعی می‌کنند نیازهای یکدیگر را درک کرده و آنها را برآورده کنند.

۱۶) با دقت به مسائلی که در زندگی با آنها روبه‌رو می‌شوند می‌پردازند و نقاط مثبت و منفی آنها را ارزیابی می‌کنند و با عجله نتیجه‌گیری نمی‌کنند به خصوص زمانی که موضوع در رابطه با همسرشان است.

۱۷) سعی می‌کنند از بودن با خانواده همسرشان لذت ببرند.

۱۸) از شوخــی و بحــث‌های خنده‌‌دار در صحبت‌هایشان استفاده می‌کنند.

۱۹) احساسات مثبت خود را به یکدیگر می‌گویند.

۲۰)  سعی می‌کنند اشتباهات گذشته همسرشان را مکررا بازگو نکنند بلکه سعی می‌کنند از به وجود آمدن آنها در آینده جلوگیری کنند.

۲۱)  این افراد بخشنده و باگذشت هستند.

۲۲) نقاط مثبت همسرشان را به او می‌گویند و از او تعریف می‌کنند.

۲۳)  اعتماد و اطمینان همراه با صداقت از مهم‌ترین اصول‌ زندگی مشترک آنهاست.

122 تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟ 

صداقت داشته باشید

یک ازدواج سالم و مستحکم به بخت و اقبال مربوط نیست، بلکه نیاز به تلاش و سازگاری دارد. برخی عواملی که در یک ارتباط سالم نقش دارد ثابت است، یعنی چیزهایی که شما نمی‌توانید آنها ر

ا تغییر دهید اما عوامل دیگری وجود دارد که می‌توانید با کار کردن روی آنها رابطه‌تان را بهبود بخشید.با انجام این تست می‌توانید از میزان رابطه سالمی که بین شما و همسرتان وجود دارد باخبر شوید و سعی در بهبود آن کنید و اگر هم رابطه شما در مرحله‌ای قرار دارد که در آن احساس خطر می‌کنید از روانشناسان مجرب و متخصص کمک بگیرید و نقاط ضعف و مشکلات خود را شناسایی کرده و سعی در رفع آنها داشته باشید.

 

با حوصله و با دقت به این سؤالات پاسخ دهید

برای مشاهده عکس در اندازه واقعی برروی تصویر کلیک کنید

151228 267 تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟

 

حالا ببینید نمره ازدواج‌تان چند است؟

این‌طوری به خودتان نمره دهید

حالا به سؤالات بازگردید و تمام سؤالاتی که شماره‌های زوج دارند و شما به آنها پاسخ مثبت دادید بشمارید و جمع آنها را بنویسید. بعد دوباره به سؤالات بازگردید و تمام سؤالاتی که شماره فرد دارند و به آنها جواب منفی داده‌اید را بشمارید و با پاسخ‌های مثبت‌تان جمع کنید.

جمع سؤالات زوج با پاسخ مثبت: x

جمع سؤالات فرد با پاسخ منفی: y

جمع کل: y+x

حال ازدواج شما خوب است یا نه؟

اگر جمع نمرات شما بالای ۳۲ شده باشد احتمال زیادی وجود دارد که رابطه شما در خطر شدید سقوط است.

اگر جمع نمرات شما بین ۲۰ تا ۳۲ باشد، رابطه شما مشکل جدی دارد و شما با فردی زندگی می‌کنید که از لحاظ احساسی از هم جدا شده‌اید.

اگر جمع نمرات شما بین ۱۲ تا ۱۹ باشد رابطه شما در حد متوسطی است (که عالی نیست) و یقینا به تلاش هر دو نفر برای بهتر شدن نیازمند است.

اگر جمع نمرات شما پایین‌تر از ۱۲ باشد رابطه‌ای بالاتر از حد متوسط و بسیار خوب دارید که می‌توانید آن را روز به روز بهتر و لذتبخش‌تر کنید.

منبع: وبلاگ تفریحی امپراتور

 

 





ارسال توسط علیرضا احمدی

 

تجدید میثاق مهاجرین

 در آستانه سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولین هیآت مذهبی  مهاجرین افغانستانی به مدیریت شورای هماهنگی هیات های مذهبی، با حضور در مرقد مطهر امام خميني (ره) به آرمان‌هاي والاي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران اداي احترام كردند.

به گزارش خبرگزاری آوا، جمعی ازسران هیات های مذهبی مهاجرین افغانستانی به مدیریت شورای هماهنگی هیات های مذهبی، جهت تجدید پیمان با آرمانهای امام خمینی (ره)، صبح روز چهارشنبه(۱۸ دلو) درمرقد مطهر امام راحل با نثار دسته های گل و ابراز احساسات باردیگر با آرمان های بلند و عظیم آن یار سفر کرده و رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند. 

همه ساله جمع کثیری از دوستداران، شیفتگان و دلباختگان امام راحل از اقصی نقاط جهان به ایران می آیند و با حضور در حرم مطهر بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي، با آرمانهاي امام و انقلاب اسلامی تجديد میثاق می کنند. 

گفتنی است که روز گذشته؛ جمع کثیری از مقامات دولتی و لشکری ایران نیز برای ادای احترام و تجدید بیعت در مرقد مطهر امام خمینی(ره) حضور یافتند.

منبع خبر گزاری صدای افغان آوا

 





ارسال توسط علیرضا احمدی

 

 





تاريخ : شنبه 19 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط علیرضا احمدی

 

اندیشه مزاری بر دو اصل احیای کرامت انسانی و عدالت استوار بود 

گرامیداشت از هجدهمین سالروز شهادت عبدالعلی مزاری در دانشگاه امیرکبیر تهران

رایزن فرهنگی افغانستان در ایران که به مناسبت هجدهمین سالگرد شهادت عبدالعلی مزاری در سالون اجتماعات دانشگاه امیرکبیر تهران صحبت می کرد با اشاره به اینکه افغانستان کشوری کثیرالقوم، مسلمان و با پیشینه تاریخی درخشان چندهزار ساله است، گفت:"افغانستان پیشینه تاریخی گهرباری دارد که نام بردن مشاهیر و مفاخر این سرزمین ساعت ها زمان نیاز دارد".
وی گفت که این سرزمین با این گذشته پربار و ارزشمند، متأسفانه مدتی دچار نابسامانی هایی مبتنی بر حاکمیت بوده و این جامعه را از رشد و بالندی بازداشته است.  

اندیشه مزاری بر دو اصل احیای کرامت انسانی و عدالت استوار بود

 وی در تکمیل مطلب فوق افزود که شهید مزاری، معمار وحدت ملی بر اساس معیارهایی بود و یک مفکوره بنیادی در راستای حل این نابسامانی مطرح کرد؛ تا جامعه از این نابسامانی بیرون آمده و راه بالندگی و رشد و ترقی را بپیماید.
رایزن فرهنگی افغانستان در تهران تصریح کرد که دو اندیشه در ایشان به عنوان معیار و اساس این نگاه وحدت ملی شکل گرفته بود که آن را با آگاهی عمیقی که وی با تاریخ افغانستان داشته طرح ریزی کرده بود.
امیری خاطرنشان کرد:"اگر تاریخ ۵۰ ساله گذشته را بررسی کنیم متوجه می شویم که چقدر در ارگ ما اتفاقات تلخی افتاده که کلمه ارگ، گاهی موقع مساوی با مرگ شده است".
وی گفت که بسیاری از حاکمان در ارگ سرنوشت تلخ مرگ را داشته اند که نمونه آن رئیس جمهور سابق افغانستان داودخان است که با کل خانواده نابود شد و همینطور کسانی که به حاکمیت رسیدند چند ماه یا سال بعد این حوادث تلخ بر آنها نیز تکرار شد.
امیری با بیان اینکه معیار و فاکتوری که با آن وحدت استوار شود در مفکوره شهید مزاری دو چیز بود، عنوان داشت:"اولا احیای کرامت انسان بماهو انسان. همه انسان ها بماهو انسان دارای کرامت انسانی اند و در آن کرامت مساوی اند؛ لذا دیگر کرامت ها بر اساس خاندان و سمت و عناصر دیگر استوار نیست و مفهومی ندارد و همه ارزش و کرامت یکسان دارند، بر این اساس صدایش بر این مبنا بود که دیگر هیچ هویتی جرم نخواهد بود و نباید جرم باشد و همه مردم افغانستان حق انسانی مساوی دارند. دوما، همه انسان ها از جایگاه و سیستم عادلانه ای باید برخوردار باشند."
رایزن فرهنگی افغانستان در تهران افزود که دولت به زعامت جناب حامد کرزی و همکارانش نیز بر این اندیشه و بنیاد استوار شده و می بینیم که کشور ما رشد و بالندگی در بخش های مختلف را بیش از پیش در خود دارد و امیدهای بلند مردم در این کشور به تحقق خواهد پیوست. 
امیری در پایان گفت که اندیشه های شهید مزاری به عنوان معمار وحدت ملی بر دو عنصر احیای کرامت انسانی و ایجاد عدالت در همه سیستم های اداری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باعث شکل گیری جامعه نوین استوار بود.

گفتنی است که در این مراسم که در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در دانشگاه امیرکبیر تهران برگزار شده بود، از دو کتاب "یادداشت های قندهار" و "عبدالخالق و فروپاشی منطق استبداد" نیز رونمایی شد.

منبع : خبرگزاری صدای افغان





تاريخ : پنج شنبه 17 اسفند 1391برچسب:,
ارسال توسط علیرضا احمدی
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد