وبلاگ تفریحی پرستوی مهاجر
بهترین وبلاگ تفریحی و سرگرمی مهاجرین افغانی (پرستوی مهاجر)

66189_426936670720004_176770901_n

محمد امین محمدی جوان افغانستانی مقیم کشور سویدن با شکستن رکورد جهانی نشستن روی یخ در دمای منفی 28- و درمدت زمان 48 ساعت با کسب 1992000 امتیاز نامش را در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رساند.

محمد امین که ۱۸ سال سن دارد هدفش از اشتراک در این مسابقه را صلح اعلام کرد. او از سکوت رسانه های افغانستان در این باره انتقاد کرد و گفت رسانه ها و مسئولین ورزشی افغانستان از این پیروزی با خبر شدند و قبلا هم به آنها اطلاع داده شده بود اما تا هنوز هیچ پیامی از سوی دولت افغانستان دریافت نکرده است.

این مسابقه در کشور سویدن برگزار شد و محمد امین محمدی جوانترین شرکت کننده این مسابقه بود که در مدت ۴۸ ساعت رکورد را شکست و پرچم افغانستان را به اهتزاز درآورد.

IMG_7515





ارسال توسط علیرضا احمدی

 

استاد محمد اکبری

بسم تعالی

برادران و خواهران گرامی هموطن که بعنوان مهاجر در جمهوری اسلامی ایران به سر می برند.

با آرزوی سلامتی ، عزت و موفقیت شما بدینوسیله نوروز باستانی و حلول سال جدید هجری شمسی 1392 را از صمیم قلب بشما تبریک و شادباش عرض می نمایم .

عزیزان همفکر و همکار:

همانطور که با حکمت و قدرت خداوند جل جلاله، زمین با خرمی و نشاط بار دیگر برای نفع رسانی به بشریت آماده شده است شما موءمنان علاقه مند خوبی ها با امید و روحیه ای تعاون و همدلی و نفع رسانی به همنوعان بویژه هم کیشان بگونه خستگی نا پذیر به فعالیت تان در عرصه تحصیل و کار سرعت و وسعت بخشیده همه موانع را از مسیر رشد و ترقی مادی و معنوی خویش بردارید و مطمین باشید که باسعی و تلاش و هم آهنگی و روحیه اخوت ، موفقیت های بزرگی قابل تحقق است.

و من الله توفیق، والسلام علیکم

محمد اکبری رئیس حزب وحدت ملی اسلامی افغانستان!





ارسال توسط علیرضا احمدی

مـغز مــردان برای شکار کردن برنامه ریزی شده، که حـوزه دید محدود و بـاریـک آنـها را توجـیـه مـی کند امـا مـغـز زنـان قـادر اسـت دامـنـه اطـلاعات وسیـعتری را رمزگشایی کند.
آیا می دانید تفاوت های بسیار زیاد و جالبی در عملکرد روان شناسی زنان و مردان وجود دارد؟ اما در چه تفکراتی؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ایران، این تفاوت ها شامل موارد زیر است:

۱- نـه تـنـها سـاخـتـار مغز زنان و مردان با یکدیگر متفاوت است، بلکه مـردان و زنان از مغزشان به طـرز مــتفاوتی استفاده می کنند. در مغز زنان اتصالات و ارتباطات بیشتری بین دو نیمکره چپ و راست وجود داشـته کـه بـه آنــها این توانایی را می دهد تا از مهارت گفتاری بهتری نسبت به مردان برخوردار باشند. از طرف دیگر در مردان ارتبـاط کمتری بین دو نیمکره مغزشان وجود داشته و به آنها این قابلیت را می دهد تا دارای مهارت بیشتری در استدلال های انتزاعی و هوش دیداری-فضایی باشند.
۲- بیشتر عادات مردان و زنان را می توان توسط نقش آنها در روند تکامل توضیح داد. بـا وجود آنکه شرایط زندگی تغییر کرده باز هم زنان و مردان تمایل دارند از برنامه بیولوژیکی خـود پیـروی کننـد.
مـردان قـادر هستـند تــا مسیر حرکت خود را بخاطر بسپارند. زیـرا در گذشته مردان می بـایـست شـکـار خـود را ردیـابـی کـرده و آن را گـرفتــه و بـه خـانــه باز می گرداندند در حالی که زنان دارای دید محیطی بهتری می باشند که بـه آنـها کمک می کند اتفاقات پیرامون مـنـزل خـود را زیـر نـظـر گـرفـتـه و خـطـر در حـال نـزدیـک شدن به خانه را شنـاسایی کنند.
مـغز مــردان برای شکار کردن برنامه ریزی شده که حـوزه دید محدود و بـاریـک آنـها را توجـیـه مـی کند امـا مـغـز زنـان قـادر اسـت دامـنـه اطـلاعات وسیـعتری را رمزگشایی کند.
۳- مـردان صداهای گوشخراش، دست دادن محکم و رنگ قرمز را ترجیح می دهند. مـردان در حل مسائل فنی بهتر می باشند. زنان دارای گوش تیزتری می باشند و هنـگام صحبت کردن از واژه های بیشتری استفاده می کنند و در تکمـیل و اتـمام وظـایف بطور مستقل بهتر از مردان می باشند.
۴- هنگامی که مردان وارد اطاق می شوند بدنبال راه خروج می گردند، خـطـر احـتمالی را برآورد کرده و راه های گریز را می سنجند. در حالی که زنان به چهره میهمانان توجه می کنند تا پـی ببرند که میـهمانـان چه کسانی بوده و چه احساسی دارند. مردان قادر می باشند تا اطلاعات را طبقه بندی کرده و در مغزشان ذخیره کنند. زنـان تمایل دارند تا اطلاعات را بارها و بارها در مغزشان مرور کنند. هنگامی که زنان مشکلاتشان را بـا مـردان در میان می گذارند دنبال راه حل نمی گردند آنها تنها نیاز دارند تا فردی به حرفهای شان گوش دهد.

تفاوت های روانشناسی

۱- مردان موقعیت ها و اوضاع را بطور کلی درک می کنند و تفکر کلی و جـامع دارند در حالی که زنان موضعی می اندیشند و روی جزئیات و نکات ظریف تمرکز می کنند.
۲- مردان سازنده و خلاق می باشند. آنـهـا ریسک پذیـر بـوده و بـدنبال تجربه های جدید می باشند در حالی که زنان با ارزشترین اطلاعات را برگزیده و آن را به نسل بـعد انتقال می دهند.
۳- مردان در تفکرات و اعمالشان استقلال دارند در حالی که زنـان تـمـایل دارند از عقاید پیشنهادی دیگران پیروی کنند.
۴- ارزیابی زنان از خودشان در سطح پایینتری از مردان می بـاشد. زنـان تـمایل دارند از خودشان انتقاد کنند در حالی که مردان بیشتر از عملکرد خودشان رضایت دارند.
۵- مردان و زنان دارای معیارهای متفاتی برای رضایتمندی در زندگی می باشند. مردان برای شغل مناسب و موفقیت در کارها و زنان برای خانواده و فرزندان ارزش قائل می باشند.
۶- مردان نیاز مبرمی دارند تـا بـه اهـدافشـان جـامـه عـمـل بـپـوشانـند اما زنان رابطه با دیگران را در درجه نخست اهمیت قرار می دهند.
۷- مردان دو برابر زنان بیمار می شوند البته زنان نیـز بـیشتر بـه سـلامتـی خود اهمیت می دهند.

۸- زنان درد و کار یکنواخت را بهتر از مردان تحمل می کنند.

۹- بر خلاف تصور عام مردان بیـشتر از زنـان حـرف زده و بیشـتر سـخنــان دیگران را قطع می کنند.

۱۰- مردان و زنان دارای حس حسادت یکسان بوده اما مردان بهتر می تـوانند این حس را پنهان کنند.
 





ارسال توسط علیرضا احمدی

شواهدی وجود دارد که اهریمن پرستان و هواداران تاریکی و تباهی در چهار گوشه افغانستان، به فعالیتهای شیطانی و ضداخلاقی خویش، وسعت و شدت بخشیده اند. در اوایل شایع بود که تعدادی از افغانهای خود باخته و از دین برگشته، تنها به تبلیغ، جهتِ مسیحی شدن ملت مسلمان افغان مشغول بودند و در این مسیر تعدادی را نیز به آئین تاریخ گذشته و تحریف شده یِ مسیحیتِ بی روح و رمق، رهنمون شدند.
اما در این اواخر، تعدادی از عوامل بیرونی و صدالبته با سرمایه گذاری و تشویق و تحریک دشمنان قسم خورده اسلام و امت اسلامی، اقدام به ترویج و تبلیغ افکار و اندیشه های الحادی و خداستیزانه در میان جوانان افغان می کنند.
در پروسه اهریمنی جدید، دیگر بحث از مسیحی شدن و فاسد شدن از نظر اخلاقی و غیر آن نیست؛ در این برنامه، تصمیم بر آن است تا هویت الهی و انسانی انسانِ افغان از او گرفته شده و او به موجودی مسخ شده و بریده از آسمان و معنویت، تبدیل شود.
بر اساس چشم دید برخی از جوانان متدین و هوشیار، دشمنان اسلام و باورهای اسلامی مردم افغانستان، بعضی از عوامل بی بند و بار افغانستانی خویش را اجیر می کنند تا در میان جوانان بی اطلاع و یا کم معلومات جامعه افغانی رفته و به طرح مباحث ضد دینی و اخلاقی بپردازند.
در این شیوه به اصطلاح مدرن و تازه، سعی بر آن است تا با استفاده از آرا و نظریات بزرگانی چون ارسطو، افلاطون، سقراط و بزرگان دیگر و با تحریف و دستبرد در افکار و اندیشه های الهی و انسانی آن خدا باوران، از فکر و اندیشه تحریف شده ی آنان، دستآویزی برای افکار و آرای پریشان و ضد دینی شان، دست و پا کنند.
کاری ناپسند و نامطلوب و خائنانه ای که همواره در غرب جریان داشته و در این مسیر، دستآوردهای قابل توجه و تاسفباری هم داشته اند. مافیای استبداد، استعمار و الحاد به خوبی توانست بر گرده انسان غربی سوار شده و پس از رنسانس، افکار و اندیشه های بشر غربی را در جهت کفر و الحادِ دلخواه خویش تغییر بدهد.
اگر چه قبل از رنسانس نیز اوضاع و احوال توحید و معنویت، تعریف چندانی در غرب نداشت و در واقع، همین کلیسا و تعالیم مسیحیت تحریف شده، جوامع اروپایی را نسبت به آسمان و ارزشهای ماورایی، بی علاقه و بی تفاوت کرده بود؛ اما پس از رنسانس، این بی تفاوتی در برابر دین و معنویت، رسما به فرار از دین و ستیز با آسمان و خدا تبدیل شد.
به هر حال، این گستره و محدوده وسیع و نامحدود فعالیتِ اهریمنی و غیر انسانیِ دشمنانِ دین و معنویت و انسانیت، در جهان و به خصوص در کشور اسلامی ما افغانستان است؛ فعالیتی که اگر آن را در کنار سایر برنامه های ضد دینی و غیر اخلاقی رادیوها و تلویزیونهای وابسته به آنان، بگذاریم، باید به جنگی تمام عیار علیه خدا، معنویت و انساینت از آن تعبیر کرد.
اما باید دید که ما در برابر این هجمه و حمله سریع و سیل آسای دشمن، چه تدبیر و راهکاری اندیشیده ایم؟ در جامعه افغانستانی، بر رغم وجود فقر و تنگدستی، هستند تاجران بزرگ و سرمایه دارانی که مصرف یک ماه خود و خانواده آنان، برابر است با مصارف یک یا دوسال یک خانواده فقیر و یا متوسط جامعه افغانی.
رهبران و دولتمردانی هم هستند که علاوه بر املاک، مستقلات و دارایی هایی که در کشور دارند، بخش بیشتری از دالرهای خویش را در کشورهای اروپایی، امریکا، دبی، امارات و مکانهای معتبر دیگر دنیا، سرمایه گذاری کرده و به کار انداخته اند.
در این میان علما و روحانیونی هم هستند که مصروف فعالیتهای فرهنگی بوده و از جانب سرمایه داران خیر و نیز برخی از کشورهای اسلامی، تمویل و کمک مالی می شوند. البته این کمکها صرفا و با هدف رشد و تقویت بنیه دینی و مذهبی مردم افغانستان صورت می گیرد و تماماً از بیت المال مسلمین، برداشت و پرداخت می گردد.
اما با تمام این امکانات و ظرفیتهای موجود، ما چقدر توانسته ایم به وظایف و تکالیف شرعی و انسانی خویش در برابر دفاع از حریم خدا و دین و انسانیت، عمل نموده و با ایجاد مراکز و راه اندازی برنامه های دقیق و حساب شده ی دینی- اخلاقی، توانسته ایم به برافرازی دژهای استوار و محکمی همت بگماریم و جوانان مسلمان افغان را در میان آن دژهای نفوذ ناپذیر، جا و مکان دهیم تا از هر گونه حمله و هجمه ی فکری و عملی دشمنان اسلام، در امان بمانند؟!.
به این واقعیت تلخ و دردناک باید اذعان کرد که در نبود حس مسئولیت پذیری متمولان جامعه افغانی اعم از تاجران بزرگ، رهبران، دولتمردان و سرمایه داران مسلمان، نسل جوان و اما بیکار جامعه فقیر افغان، شکارهای بسیار مناسبی شده اند برای مبلغان و مروجان مرئی و نامرئی مسیحیت تحریف شده و نگرشهای منحط و اهریمنی کفر و الحادِ سرزمینهای دور و نزدیک.
تردیدی نیست که با افتادن هر یک از جوانان افغان در دام الحادی اهریمنان، تمامی آن کسانی که کاری از دست شان ساخته بود و برای نجات جوانان انجام ندادند، یک قدم به آتش قهر و غضب الهی، نزدیک می شوند.
پولها و سرمایه های کلان و هنگفتی که هم می تواند بهشت مالکان و صاحبانش باشد و هم می تواند آنان را در قعرِ عذابِ دردناکِ الهی گرفتار کند. کوتاه سخن اینکه امروز در افغانستان، اجر و طاعتی مهم تر از آن نیست که دست جوانی را بگیری و او را از افتادن در دام ابلیس پرستان نجات دهی و از آن سوی، گناه و معصیتی هم شاید بدتر از آن نباشد که در اوج قدرت و توانایی، در کناری ایستاده و سقوط دردناک و رقت انگیز جوانان مسلمان وطن، در ورطه های سیاه و هولناک کفر و الحاد را نظاره گر باشیم





تاريخ : دو شنبه 4 فروردين 1392برچسب:جوانان افغانستان,جوانان را دریابیم!,
ارسال توسط علیرضا احمدی

 

دربارة تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلفی وجود دارد است. و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر (ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.
بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(س) است و این ایام را فاطمیة اوّل می‌ خوانند.
اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیة دوم می‌ خوانند.
بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا ۶ روز می باشد، ۳ روز در ماه جمادی الاول و ۳ روز در ماه جمادی الثانی. فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می باشد.

و شاید علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت(س) معرفی شده است به این دلیل است که این احتمال وجود دارد که ماههای قمری از رحلت پیامبر(ص) تا شهادت حضرت زهرا(س)، ۲۹ روز بوده باشند، حال آنکه در صورت کامل بودن ماههای قبل، روز شهادت ۱۳جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی خواهد بود. چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمری ۳۰ روزه می توانند پشت سر هم قرار گیرند.

اما در عرف، به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول ۷۵ روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول ۹۵ روز، شهادت حضرت زهرا(س) در آن واقع شده است، دهه فاطمیه دوم گفته می شود.
 





ارسال توسط علیرضا احمدی
مهاجرینی که از هرنظر توانمند هستند، به ویژه علما وروحانیت، می بایست به کشورباز گردند،
درغیرآن، درپیشگاه خداوند پاسخگو خواهند بود!!!
 
شرط معدل و یا محدودیت تعیین رشته تحصیلی که برای ادامه تحصیل دانشجویان مهاجرما گذاشته شده باعث می شود خیل عظیمی از این جوانان
ترک تحصیل کنند و یا به ولگردی روی آورند و یا عقده ای وناراحت بار بیایند که این امر، هم به ضرر افغانستان است و هم به ضرر جمهوری اسلامی ایران

رئیس مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان روز جمعه در بخش دوم سخنان خود در همایش "در امتداد خط سرخ شهادت" در مشهد مقدس، شرایط مذهبی کشور را ویژه و حساس توصیف کرد و از مهاجرین توانمند به ویژه علماء خواست برای انجام وظیفه دینی خود به افغانستان برگردند، در غیر اینصورت در روز قیامت باید پاسخگوی خداوند(ج)، پیامبر (ص) و سایر ائمه معصومین(ع) باشند. 

حسینی مزاری در همایش که به مناسبت تجلیل از قیام خونین ۲۴ حوت سال ۱۳۵۷ هرات برگزار شده بود، تاکید کرد: در کشور برای تمام علماء، مهندسین، فارغ التحصیلان و عودت کنندگان آماده به بازگشت، در تمام زمینه های فرهنگی، اجتماعی، دینی و اقتصادی شرایط کار وجود دارد .

وی که در جمع فعالان فرهنگی و مذهبی، ملا امامان مساجد، رؤسای هیئات مذهبی، چهره های سیاسی، جامعه روحانیت، دانشجویان و صد ها تن از مهاجرین افغانستانی مقیم ولایت خراسان رضوی اشتراک کننده در همایش سخن می گفت، در تشریح وضعیت مهاجرین افزود:" مهاجرینی که از هرنظر توانمند هستند به ویژه علما وروحانیت می بایست به کشور باز گردند چون در عالم مهاجرت به وجود آنها نیاز مبرم احساس نمی شود و اگر عالمی با این شرایط بازنگردد باید گفت اینها علمای بلا عمل هستند که نیازمند امر به معروف و نهی از منکر می باشند، اکنون ایران نیازی به عالم مهاجر افغانی ندارد، ولی متاسفانه درافغانستان حتی در شهرهای بزرگ به علماء نیاز داریم."

این عالم دینی، شرایط مذهبی در افغانستان را ویژه وحساس توصیف کرد و گفت: اگر علماء برای انجام وظیفه دینی خود به کشور برنگردند در روز قیامت باید پاسخگوی خدا(ج)، پیامبر (ص) و سایر ائمه معصومین (علیهم السلام) باشند و به تمام علماء، مهندسین، فارغ التحصیلان و تمام کسانی که آماده هستند به کشور بازگردند اعلام می کنم؛ در افغانستان در تمام زمینه های فرهنگی، اجتماعی، دینی و اقتصادی شرایط کار وجود دارد.

متن کامل در ادامه مطلب میباشد!!!



ادامه مطلب...

ارسال توسط علیرضا احمدی

ازدواج امر مقدسی است که در تعالیم اسلامی بر آن تاکید فراوان شده است  اما در دوران کنونی به دلایل مشکلات روزافزون، ازدواج خود به یکی از دغدغه های بزرگ در جامعه اسلامی بدل شده است که در صورت ادامه این روند و عدم رفع موانع موجود خطرات بزرگی جوانان ما را تهدید خواهد کرد. برای ترویج ازدواج مبتنی بر آموزه های دینی و اسلامی یک بسیج همگانی اجنماعی لازم به نطر می رسد.

نمونه بارز برگزاری ازدواج های ساده و بی آلایش اما سرشار از معنویت که می تواند پایه گذار یک خانواده سالم باشد، را می توان در  مراسم ازدواجهایی جست و جو کرد که حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری از سال ۱۳۶۴ تاکنون برگزار کرده است؛ از مراسم ازدواج خواهران ایشان گرفته تا فرزندان که همگی در کمال سادگی و معنویت برگزار شده است.
در شب میلاد پربرکت حضرت زینب(س) مراسم  ازدواج دو تن دیگر از فرزندان حجت الاسلام والمسلین حسینی مزاری رییس مرکز فعالیتهای  سیاسی-فرهنگی تبیان در  مشهد برگزار شد که خود ترویج فرهنگ سالم ازواج آسان و به دور از تجمل بود.

پدر  دو داماد طی سخنانی اظهار داشت:"هر مقدار ازدواج های فرزندان ما سهل و ساده باشد مطمئن باشید که آنها در زندگی خود خوشبخت می شوند و در غیر این صورت زندگی ما و فرزندان مان با مشکلاتی روبرو خواهد شد".

حسینی مزاری در ادامه تصریح کرد:"متاسفانه بعضی افراد می گذارند که دختر شان دوست پسر داشته باشد و یا به فساد و فحشا کشیده شود؛ ولی حاضر نمی شوند مطابق احکام اسلامی زمینه ازدواج آسان فرزندان شان را مهیاکنند، این مشکلی است که جامعه مسلمان ایرانی و افغانی را درگیر خود کرده است".
وی به هزینه های هنگفت مراسم ازدواج در افغانستان اشاره کرد و بیان داشت که امروزه مراسم عروسی با مخارج چند ده هزار دالری و با حرکات غیر اسلامی برگزار می شود که متاسفانه بعضی اشخاص صاحب نام، دست به برپایی این چنین مراسم می زنند که در شأن آنها نیست.
نماینده تام الاختیار آیت الله العظمی مکارم شیرازی در امور افغانستان، به جایگاه والای روحانیت در جامعه  اشاره کرد و گفت:"علما و روحانیت در بین مردم از جایگاه خوبی برخوردار اند و می توانند از این جایگاه استفاده کرده و مشکلات ازدواج جوانان را رفع نمایند و باید برای این کار از ازدواج فرزندان خود شروع کنند". 

در ادامه این مراسم همچنین حجت الاسلام سید محمد هاشمی؛ مسئول دفتر نمایندگی آیت الله العظمی مکارم شیرازی در افغانستان" ویژه مهاجرین" به بررسی شخصیت والای حضرت زینب کبری(س) پرداخت و گفت:"امام علی(ع) خطاب به دختر خود حضرت زینب(س) می فرماید: دخترم تو زینت پدر هستی".
این کلام روشن است که این به خاطر علاقه پدر و فرزندی نیست؛ بلکه ناظر و دلالتی بر جایگاه بسیار بالای این بزرگ بانوی اسلام است و ائمه معصومین بارها تکرار کرده اند که بعد از حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیت و رفتار حضرت زینب(س) نمونه و الگوی کامل زنان عالم می باشد.
هاشمی با اشاره به اینکه ازدواج، امر و پیوند مقدسی در نزد خداوند است و بیان داشت:"طبق آیات قرآن عظیم الشان، خداوند آنهایی را که اقدام به ازدواج می کنند به لطف و عنایت خاصه خود بشارت داده است؛ پس می بینیم این امر چه جایگاهی در نزد خدواند داراست".
وی در ادامه به موانع موجود بر سر راه امر ازدواج پرداخت و بیان داشت که در یک نگاه اجمالی یکی از مهم‌ترین موانع بر سر راه این امر، سنت های غلط اجتماعی و رسوم احمقانه ای است که نه تنها هیچ مبنای اسلامی و دینی ندارند؛ بلکه با هیچ عقل و خردی نیز قابل سازگار و قابل توصیف نیست. 

حجت الاسلام هاشمی تاکید کرد که برای حل این موانع، دو کار باید صورت بگیرد؛ یکی گفتار است که باید علما در سطح جامعه با گفتار خود ازدواج آسان را ترویج کنند و دیگری که مهم تر است، قدم های عملی در این مورد است در سطح جامعه که مشاهده نمی شود که همان، عمل خانواده ها به این گفتار علما می باشد.

در این مراسم باشکوه و معنوی، سید محمدحسین حسینی واعظی؛ یکی از مسئولین مؤسسه سیاسی-فرهنگی تبیان نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و عنوان داشت که اجرای جشن عروسی فرزندان مان در مناسبت های اسلامی، تاثیرات فراوانی از جمله ایجاد خوشبختی و معنویت در زندگی عزیزان مان دارد و نوعی تعظیم شئون دینی می باشد.

حسینی واعظی با بیان اینکه "ما باید در مراسم ازدواج فرزندان مان بیشتر به یاد خدا و معارف اهل بیت باشیم" بیان داشت که توسل و ارتباط با اهل بیت(ع) در شادی و سرور باید همان جایگاهی را داشته باشد که در غم و گرفتاری دارد که این باعث می شود کمال معنوی ارتباط عمیق با خدا و مکتب اهل بیت برقرار شود.

وی با تاکید بر اینکه ازدواج سنت پیامبر است و باید زنده نگه داشته شود، گفت:"ما باید کاری نکنیم که با رفتار ناپسند خود این امر مقدس و سنت پیامبر را به بدعت تبدیل کنیم که متاسفانه امروزه انحرافات گوناگونی بین مردم ما در برپایی ازدواج ایجاد شده است".

مسئول تبلیغات مؤسسه سیاسی-فرهنگی تبیان در فرجام، پیام پیوندهای سنتی و ساده را اشاعه فرهنگ اهل بیت و پیروی از آن بزرگواران دانست.

شایان ذکر است که در خاندان حسینی مزاری از سال ۱۳۶۴ ازدواج خواهران و دختران ایشان با حداقل مصرف صورت گرفته است. 

شایان ذکر است که در متن کارت دعوت این مراسم نگاشته شده بود:"این عزیزان جهت مبارزه با سنت های غلط، به جز مراسم کوچک و بی تکلف عقد، جشن شیرینی خوری برگزار نکردند و محافل پیش خوری، خویش خوری و پاتختی برگزار نخواهند کرد و در برپایی این مراسم نیز عطای تالار را به لقایش بخشیده، صرف هزینه سنگین برگزاری مراسم گسترده را به صلاح ندانسته، اقدام به برپایی محفل بی آلایش و محدود کردند؛ تا الگویی برای سایرین و عاملی برای فراهم شدن تسهیلات بیشتر ازدواج فراراه سایر جوانان مسلمان باشد".
 





ارسال توسط علیرضا احمدی

از خانه بیرون شدم که چشمم به شبنم ثریا افتاد که به درخت تکیه داده و آهنگ امیرجان صبوری را دزدی کرده و به اجازه خودش چندان بلبل زبانی می کند که فقط مال و میراث پدر کلانش باشد.

در حالیکه آمپر اعصابم روی 112 رسید نزدیک شبنم شده و گفتم: خاک بر سر تو دوزخی بی غیرت قد خود را ببین مثل منارها بزرگ شده هنوز هنر و کار و کاسبی یاد نگرفتی و آهنگ های یک کشور غریب و جنگ زده ای مثل افغانستان را دزدی می کنی؟ شما به کشور خود آهنگ ساز ندارید؟ که آهنگ های ما را دزدی می کنید؟

در حالیکه پیراهن کوتاه اش را محکم گرفت با ناز و کرشمه گفت: ای بابا اکثریت خارجی ها تمام آثار باستانی کشور شما را که حیثیت ناموس شما را دارد دزدی می کنند یک غیرتی نیست که از آنها سوال کند که چرا آثار باستانی ما را به غارت می برید حالا تو با این قد نیم متره و دماغ سه کیلویی خود غیرتی شدی؟

در حالیکه اولین بار بود که حرف حقیقت را شنیده بودم اتومات بی صدا شدم چون جوابی برای شبنم نداشتم بنا سکوت بهترین جواب بود من هم برای اینکه دلم آرام شده باشد، داد زدم: خدایا این چی بد بختی است که فرهنگ و عنعنات کشورت را به غارت ببرند و تو چون موجودی بی احساس باشی و حرفی نزنی.

در همین حال چشمم به شخصی که سوار بر خر به جانبم در حرکت بود افتاد. از دور چهره سیاه اش خیلی آشنا به نظر می رسید آهسته آهسته به من نزدیک می شد. وقتی نزدیکم رسید ناگهان فریاد زدم: (انیتا بچیم) سلام کجایی؟ تو و اینجا؟

در حالیکه از خرش پیاده می شد گفت:(خیرو جان) من (انیتا بچیم) نه بلکه (آمیتاب بچن) هستم.

گفتم:چی فرق میکنه دختر که دختر دیگه چی (انیتا) چی (آمیتاب). خوب حالا بگو چی عجب یاد این مردم غریب و بیچاره افتادی؟

در حالیکه دست اش را از داخل خورجین خرش بیرون می کرد گفت: (خیرو جان) نگاه کن این ها همه فیلم ها و سریال های هندی است که برای مردم شما آوردم تا فرهنگ هندوستان را جای گزین فرهنگ شما بسازم.

یک دفعگی ننگ افغانستانی تمام وجودم را فرا گرفت و گفتم: مگر(خیرو) مرده که هرکسی هر غلطی که دلش بخواهد در کشورم انجام دهد.

عوض اینکه جوابم را بدهد عکس دختر سیاه پوستی که مانند شب می درخشید را از خورجین خرش بیرون کشید و گفت: (خیرو جان) این عکس (شویتا) دختر بنده است اگه قول بدهی که در ترویج فرهنگ هندوستان در افغانستان به من کمک کنی علاوه بر اینکه دامادم میشی و این دختر سیاه پوست و خوش تیپ خودم را به عقد تو در می آورم در عوض پول زیادی هم به تو خواهم داد.

بنده هم اول به اجازه ای رییس جمهور صاحب و وزیرصاحب اطلاعات و فرهنگ دوم از روی مجردی و بی پولی و سوم هم از روی بی ننگی قبول کردم.

شبنم ثریا هم که شاهد این شوتنگ بی غیرتی بود و صدای دل خراشش نیز موزیک بگروند این شوتنگ بی غیرتی شده بود چشمک تمسخر آمیزی به جانبم زد. بنده هم به اجازه خودم لبک بی ننگ مانندی برایش هدیه دادم و همراه آمیتاب بچن حرکت کردیم.

در بین راه وقتی در حرکت بودیم آمیتاب برایم گفت: ببین (خیرو جان) الهی خیرات سرت شوم مه به تو اعتماد دارم. تو لطف کن این سریال ها را به تمام کشورت پخش کن و حتی برو به وزارت معارف بگو که آمیتاب بچن گفته که در مکاتب نیز از این به بعد از سریال ها و فیلم های هندی مانند مضامین ریاضی و فیزیک و غیره استفاده کنند من هم می روم تا دخترم را بیاورم و به عقد تو در آورم این هم ده میلیون کلدار هندی.

بالاخره مرا در آغوش کشید و صورتم را بوسید و گونه های سفیدم را با آب دهانش آب پاشی نمود و خداحافظی کرد.

بنده هم حرکت کردم تا فرهنگ بیگانه را در کشورم رایج بسازم هنوز دو قدم حرکت نکرده بودم که یک جوان خوش تیپ شایدم خوش تیپ ترین جوان دنیا با یک تفنگ عجیب و غریب در مقابلم ایستاده و گفت: به به!به به!

در حالیکه به دلم سوره ای یاسین شریف را می خواندم و آمادگی رفتن به دوزخ را می گرفتم با ترس زیاد گفتم: شششششما کی هستید جناب خوششش تیپ صاحب؟

تفنگش را به جانبم گرفته و گفت: بنده وجدان شما هستم شنیدم می خواهی مانند بعضی از بزرگترها آبروی ما افغانستانی ها را ببری و فرهنگ بیگانه را در کشور رایج بسازی؟

با ترس بسیار زیاد گفتم: خووو خوووخوب مجبورم دیگه بیست و چند سال سن دارم و هیچ کسی هم به من بدبخت بیچاره زن نمیده به این مملکت کار و کاسبی هم که نیست بالاخره دل آمیتاب بچن برایم سوخت. الهی خیر ببیند هم برایم پول داد و هم قول داد که دخترش را به من میدهد.

در حالیکه آمپر اعصاب وجدانم به 180 ارتقا کرد نزدیکم شده و گفت:دل آمیتاب بچن به مردم خودش بسوزه که هزاران نفر در مملکت شان در سرسرک ها به دنیا می آیند و در همان جا میمیرند و دختران شان از بس فقیر هستند در فیلم ها با لباس های بسیار کوتاه ظاهر می شوند. بیچاره ها پول ندارند که حتی برای دختران جوان خود لباس بخرند، حالا خاک بر سرت حیف آن شیری که مادرت به تو داده، اگر تو دختر آمیتاب بچن را بگیری خوب شب ها که نمیتونی او را ببینی چونکه ما به ده برق نداریم و (شویتاجان) هم که از شب سیاه تر است و بعد می مانه قضیه ای فرهنگ. آیا فرهنگ یک مملکت در مقابل دختری که مانند ماست 45 روزه بوی ترشی بدهد و هیچ کس هم حاضر نیست که با او ازدواج کنه برابر است؟ بدبخت برو از بهر این شوتنگ بگذر، حالا که پول را بدست آوردی دیگه چی میخواهی؟ هزاران دختر آرزوی ازدواج با جوانی مثل تو را دارند حیف این فرهنگ،حیف این تاریخ چند هزار ساله که در مقابل پول و درمقابل یک دختر سیاه پوست به فروش برسد؟

در حالیکه به اشتباه خودم پی می بردم از وجدانم پرسیدم: خوب حالا این فیلم ها و این سریال ها را چی کار کنم؟

گفت: آفرین پسر خوب، این که کاری ندارد همه فیلم ها و سریال های هندی را ببر و به دریای بی نام و نشان (هریرود) بریز تا همه را آب ببره و همه خارجی ها بدانند که اگر خواسته باشند که فرهنگ شان را در این کشور ترویج دهند، فرهنگ شان نقش بر آب خواهد شد.

میخواستم وجدانم را در آغوش بگیرم که یک بارگی از روبرویم دورشد ود یگرندیدمش. بنده هم تمام فیلم ها و سریال های هندی را بردم و به دریای بی نام و نشان (هریرود) ریختم تا فرهنگ هندوستان در کشورم نقش بر آب شود ولی افسوس که این کار نشد.

میدانید چرا؟ چون آب ما همیشه به کشورهای همسایه می رود و کسی نیست که جلو آب ما را بگیرد به همین علت تمام فیلم ها وسریال های هندی با آب دریای بی نام و نشان(هریرود) مثل همیشه به کشورهای همسایه رفت ومعلوم نیست که فعلا همسایگن از آن فیلم ها استفاده میکند یا نه؟ ولی صد در صد مطمنم که از آب افغانستان مثل همیشه استفاده می کند.

نویسنده:جاوید صادقی

 





ارسال توسط علیرضا احمدی

 

تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟

اگر چند سال از ازدواج‌تان گذشته، با این آزمون می‌توانید به سالم بودن آن پی ببرید یا اینکه متوجه شوید زندگی مشترک شما دچار چه مشکلاتی است و باید چه کنید.

یک ازدواج سالم فواید زیادی از نظر روحی و روانی و همچنین سلامت فیزیکی برای طرفین دارد.

ezj تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟

 

بسیاری از روانشناسان در ارزیابی ازدواج‌های سالم تعداد زیادی از ویژگی‌ها و مهارت‌های افرادی را که توانسته‌اند رابطه موفق، متعادل و رضایتبخشی را اداره کنند، شناسایی کرده‌اند که عبارتند از:…

1) افرادی با  فلسفه زندگی سالم و ایده‌‌‌آل‌های واضح و روشن در رابطه مشترک هم موفق‌تر هستند.

۲) افرادی که در خانواده‌هایی با عشق و احترام بزرگ شده‌اند در زندگی زناشویی نیز این دو عنصر را بهتر و بیشتر در جریان زندگی قرار می‌دهند.

۳) کارهـــای مـورد علاقــه و فعالیت‌های مناسب و لذتبخش را با هم انجام می‌دهند.

۴) از بودن در کنار هم لذت می‌برند.

۵) در عین نزدیک بودن به هم دارای استقلال فردی هستند.

۶) از موفقیت‌هــای یکدیگـــر خوشحال می‌شوند و به یکدیگر افتخار می‌کنند.

۷) به شغل و کار و علایق یکدیگر احترام می‌گذارند.

۸)  در تصمیمات از یکدیگر کمک می‌گیرند و آنها را با هم در میان می‌گذارند.

۹)  مسئولیت کارها و رفتارهای خود را می‌پذیرند.

۱۰)  سعی می‌کنند با مشکلات مالی که پیش می‌آید به طور منطقی کنار بیایند.

۱۱)  از ضعف‌های خود آگاه هستند و سعی در رفع آنها دارند.

۱۲) از ورزش، تغذیه، خواب و فعالیت‌های سالم در طول روز بهره می‌گیرند.

۱۳)  تا جایی که می‌توانند نق زدن،‌ غر زدن، طعنه زدن، بحث و مشاجره کردن را محدود می‌کنند.

۱۴) سعی می‌کنند از حرف زدن با یکدیگر لذت ببرند حتی زمانی که اختلاف نظر دارند.

۱۵) سعی می‌کنند نیازهای یکدیگر را درک کرده و آنها را برآورده کنند.

۱۶) با دقت به مسائلی که در زندگی با آنها روبه‌رو می‌شوند می‌پردازند و نقاط مثبت و منفی آنها را ارزیابی می‌کنند و با عجله نتیجه‌گیری نمی‌کنند به خصوص زمانی که موضوع در رابطه با همسرشان است.

۱۷) سعی می‌کنند از بودن با خانواده همسرشان لذت ببرند.

۱۸) از شوخــی و بحــث‌های خنده‌‌دار در صحبت‌هایشان استفاده می‌کنند.

۱۹) احساسات مثبت خود را به یکدیگر می‌گویند.

۲۰)  سعی می‌کنند اشتباهات گذشته همسرشان را مکررا بازگو نکنند بلکه سعی می‌کنند از به وجود آمدن آنها در آینده جلوگیری کنند.

۲۱)  این افراد بخشنده و باگذشت هستند.

۲۲) نقاط مثبت همسرشان را به او می‌گویند و از او تعریف می‌کنند.

۲۳)  اعتماد و اطمینان همراه با صداقت از مهم‌ترین اصول‌ زندگی مشترک آنهاست.

122 تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟ 

صداقت داشته باشید

یک ازدواج سالم و مستحکم به بخت و اقبال مربوط نیست، بلکه نیاز به تلاش و سازگاری دارد. برخی عواملی که در یک ارتباط سالم نقش دارد ثابت است، یعنی چیزهایی که شما نمی‌توانید آنها ر

ا تغییر دهید اما عوامل دیگری وجود دارد که می‌توانید با کار کردن روی آنها رابطه‌تان را بهبود بخشید.با انجام این تست می‌توانید از میزان رابطه سالمی که بین شما و همسرتان وجود دارد باخبر شوید و سعی در بهبود آن کنید و اگر هم رابطه شما در مرحله‌ای قرار دارد که در آن احساس خطر می‌کنید از روانشناسان مجرب و متخصص کمک بگیرید و نقاط ضعف و مشکلات خود را شناسایی کرده و سعی در رفع آنها داشته باشید.

 

با حوصله و با دقت به این سؤالات پاسخ دهید

برای مشاهده عکس در اندازه واقعی برروی تصویر کلیک کنید

151228 267 تست ازدواج: آیا ازدواجتان موفق است؟

 

حالا ببینید نمره ازدواج‌تان چند است؟

این‌طوری به خودتان نمره دهید

حالا به سؤالات بازگردید و تمام سؤالاتی که شماره‌های زوج دارند و شما به آنها پاسخ مثبت دادید بشمارید و جمع آنها را بنویسید. بعد دوباره به سؤالات بازگردید و تمام سؤالاتی که شماره فرد دارند و به آنها جواب منفی داده‌اید را بشمارید و با پاسخ‌های مثبت‌تان جمع کنید.

جمع سؤالات زوج با پاسخ مثبت: x

جمع سؤالات فرد با پاسخ منفی: y

جمع کل: y+x

حال ازدواج شما خوب است یا نه؟

اگر جمع نمرات شما بالای ۳۲ شده باشد احتمال زیادی وجود دارد که رابطه شما در خطر شدید سقوط است.

اگر جمع نمرات شما بین ۲۰ تا ۳۲ باشد، رابطه شما مشکل جدی دارد و شما با فردی زندگی می‌کنید که از لحاظ احساسی از هم جدا شده‌اید.

اگر جمع نمرات شما بین ۱۲ تا ۱۹ باشد رابطه شما در حد متوسطی است (که عالی نیست) و یقینا به تلاش هر دو نفر برای بهتر شدن نیازمند است.

اگر جمع نمرات شما پایین‌تر از ۱۲ باشد رابطه‌ای بالاتر از حد متوسط و بسیار خوب دارید که می‌توانید آن را روز به روز بهتر و لذتبخش‌تر کنید.

منبع: وبلاگ تفریحی امپراتور

 

 





ارسال توسط علیرضا احمدی

نوروز یعنی هیچ زمستانی ماندنی نیست اگر چه کوتاهترین شبش یلدا باشد... از خدای دگرگون کننده دلها و دیده ها، تدبیر کننده روز و شب، دگرگون کننده حالی به حالی دیگر، خواهان بهترین حال برای شما عزیزان هستیم. لحظه هایتان پر از شکوفـه باد

 

ای نو بهار خنـــدان، از لامکان رسیـــــدی / چیزی به یار مانی، از یـــار ما چه دیـــدی
خندان و تازه رویی، سر سبز و مشک بویی / همرنگ یار مایی، یا رنگ از او خریــدی

اگر چه گاهی از یاد می بریم که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروز هر سال این فکر را به یاد ما می آورد. لذا در همین لحظه سال تحویل، این عید را جداگانه به شما عزیزان تبریک و تهنیت می گوییم.

در ابتدا تبریک به رییس جمهور و مقامات دولتی:

حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد، رابه تمامی شما دولتمردان افغانستان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شما بزرگوران مسالت می نماییم. به امید توفیق خدمتگزاری بیشتر شما به ملت مظلوم افغانستان.

 هموطنان عزیز در سراسر کشور:

نوروز یعنی هیچ زمستانی ماندنی نیست اگر چه کوتاهترین شبش یلدا باشد... از خدای دگرگون کننده دلها و دیده ها، تدبیر کننده روز و شب، دگرگون کننده حالی به حالی دیگر، خواهان بهترین حال برای شما عزیزان هستیم. لحظه هایتان پر از شکوفـه باد.

 مهاجرین گرامی که از وطن دور هستید:

بر شما سلام و درود می فرستیم. سال نومی شود. زمین نفسی دوباره می کشد. برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره...من...تو...ما... کجا ایستاده ایم. سهم ما چیست؟.. نقش ما چیست؟...پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟... مثل همیشه آرزومند غروب غمها و طلوع شادی های شما هستیم.

 تقدیم به پدر و مادر عزیزم:

چه افسانه ی زیبایی... زیباتر از واقعیت .. راستی مگر هر شخصی احساس نمی کند که نخستین روز بهار گویی نخستین روز آفرینش است؟ عید نوروز را به گلهای یاس بهشت آرزوهایم، پدر و مادر عزیزم که عطرشان پایدار ومهرشان ستودنی است تبریک می گویم.

دوستان عزیز و بزرگوار ما:

زندگی وزن نگاهی است که در خاطر ما می ماند، نوروز جشن نکوداشت نگاه توست. پس نوروز بر تو فرخنده باد . . . لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید. رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن. روزهایتان رنگارنگ و
سال نو شما سراسر شادی و نشاط . . .

همکار گرامی:

با خوبی ها و بدی ها، هرآنچه که بود؛ برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد. برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد، سالی دیگر گذشت روزهایت بهاری و بهارت جاودانه باد. درشکفتن جشن نوروز برایت در همه ی سال سر سبزی جاودان وشادی اندیشه ای پویا و آزادی و برخورداری از همه نعمتهای خدادادی آرزومندم . . .

مدیریت محترم سایت:

در آستانه فرا رسیدن "عید نوروز باستانی" و طمطراق پیک بهاران و آغاز سال نو تبریک و تهنیت صمیمانه را تقدیم شما و خانواده محترم شما داشته و در پرتو الطاف بیکران خداوندی، سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را آرزومندیم.

 همدم مهربانم:  

جشن است که نوروز به پا خاسته است.شادی و سعادت جهان آن تو باد.از هر دو جهان فقط تو را می خواهم . . . بدان نوروز پاسداشت عشقهای کوچکی است که زنده مانده اند و روز تعظیم در برابر عشق های بزرگی که عظمت را کوچک می دانند. پس به تو در نوروز سلام می کنم که بزرگترین عشق این کوچکی . . .

 پیامی نیز به خودم:

یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند. یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند، نه آن گونه که می خواهم باشند. یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم، که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد. یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد.

در پایان نیز دعایتان می کنیم:

 





تاريخ : چهار شنبه 30 اسفند 1391برچسب:سال نو مبارک ,
ارسال توسط علیرضا احمدی
آخرین مطالب